LLIGA ENDESA
Esports 23/08/2011

El Fiatc Joventut incorpora Latavious Williams, un pivot que no va passar per la universitat

El pivot es va convertir en el primer jugador en saltar directament de l'institut a la D-League, sense passar per la universitat, en un cas similar als de Garnett, Stoudemire, James, Bryant, McGrady o Howard

àlex Gozalbo
1 min
El pivot nord-americà Latavious Williams

BadalonaEl Fiatc Joventut s'ha fet amb els serveis del pivot nord-americà Latavious Williams. Un jugador de 22 anys i 2,04 centímetres que arriba d'una lliga de desenvolupament de la NBA, on jugava amb els Tulsa 66rs. La darrera temporada va tenir una mitjana de 13,2 punts i 8,6 rebots.

Latavious Williams es va convertir en el primer jugador en saltar directament de l'institut a la D-League, sense passar per la universitat. És un cas similar als de Kevin Garnett, Amare Stoudemire, LeBron James, Kobe Bryant, Tracy McGrady o Dwight Howard, que van arribar a la NBA sense trepitjar la NCAA.

El pivot, que va descartar ofertes de Georgetown, Kansas State i Florida, es va comprometre amb la Universitat de Memphis, però després se'n va desdir per buscar fortuna directament al bàsquet professional.

Tot i que a la Xina li oferien un salari cinc vegades superior, Williams va decidir apostar per la D-League, on ha estat les darreres dues temporades.

Aquest és el tercer fitxatge de la Penya, després d'incorporar els bases Jeter i Oliver. El Fiatc Joventut torna a la feina aquest dimecres amb, de moment, vuit jugadors professionals: 'Pooh' Jeter i Albert Oliver (bases), David Jelinek i Pere Tomás (alers) i Latavious Williams, Henk Norel, Jordi Trias i Nacho Llovet (pivots).

stats