Esports 01/09/2011

Cesc Fàbregas: “El que digui en Pep va a missa”

'Sport' i 'El Mundo Deportivo' entrevisten el jugador d'Arenys i destaquen la seva admiració pel tècnic blaugrana i la bona química que, de moment, ha demostrat que té amb Leo Messi

Redacció
2 min
Sport, 1 de setembre

BarcelonaSport i El Mundo Deportivo treuen aquest dijous com a tema del dia una entrevista amb el blaugrana Cesc Fàbregas. El català, fotografiat amb la samarreta de la selecció espanyola a les dues portades, es mostra satisfet per l'inici “en l'equip dels seus somnis” i assegura que “mai ha tingut por de no poder tornar al Barça".

De l'entrevista amb el El Mundo Deportivo (MD), el diari destaca l'admiració del d'Arenys pel tècnic blaugrana “no només ara que és el meu entrenador, sinó quan el veia des de fora, és un motivador nat”. Fàbregas afirma que Guardiola "sap treure el millor de cada jugador" i no dubta en assegurar que per ell "el que digui en Pep va a missa".

La química entre el català i el crac argentí del Barça és l'argument destacat en la conversa mantinguda amb l'Sport, en què Fàbregas assegura que "jugar amb Messi és una altra de les raons per les quals vaig venir” al Barça. Sobre aquest aspecte, MD afegeix “Messi és molt especial, l'he vist jugar tantes vegades que entenc tots els seus moviments” i afegeix “ell ho veu tot diferent”.

Fàbregas, que diu que ha vingut a l'equip a “ajudar, aprendre i millorar”, assegura que la seva compatibilitat amb Xavi, Iniesta i Thiago, qüestionada en tantes ocasions, “només depèn que treballem junts” i diu que “no té res a retreure” als aficionats del Barça que “en algun moment” van dubtar de la necessitat del seu fitxatge. Assegura que “com a culer” a ell potser “li hauria passat el mateix”.

Cesc i la resta jugadors de la selecció espanyola estan concentrats des d'aquest dimecres a Madrid, de cara a preparar l'amistós que 'la roja' disputarà divendres a Basilea contra Xile.

stats