ESPANYOL
Esports 19/07/2011

Ferran Corominas: "De vegades s'ha de tenir més tacte amb els jugadors"

Apartat "Ningú del club s'ha posat en contacte amb mi" Obert "No tanco portes, podria marxar a l'estranger" Resignat "Al final, el poder el tenen altres"

Marcel Sanromà
3 min
Coro camina per davant de la Ciutat Esportiva de l'Espanyol, on des d'ahir s'entrena apartat de l'equip, que és a Peralada.

Ferran Corominas (Banyoles, 5-1-83) ha tornat a l'Espanyol després d'estar cedit a Osasuna. Té contracte, però des d'ahir s'entrena apartat de l'equip; una situació complicada per a qui va ser decisiu per salvar el club de la Segona Divisó l'any 2006.

El club t'ha donat alguna explicació per fer-te entrenar sol?

No, ningú del club ha parlat amb mi, ni tampoc amb en Lola ni l'Ángel. Al meu representant li van dir que em busqués equip i que no comptaven amb mi, però a mi no, a mi res.

Com esperaves que anessin les coses amb l'Espanyol?

Fa molts anys que sóc aquí i jo sempre esperava anar progressant i que el final de la meva etapa a l'Espanyol hagués sortit millor. No ha estat així, però s'ha d'acceptar i ara espero trobar una bona solució per al club i per a mi.

Creus que el club no està sent prou agraït amb tu?

En futbol ja se sap, el que un dia és blanc l'altre és negre. Sí que és cert que hi ha coses que es podrien fer d'una altra manera. Però no perquè faci molts anys que sóc aquí o hagi fet coses importants, sinó perquè crec que amb els jugadors de vegades s'hi ha de tenir una mica més de tacte, i no crec que apartant-los s'arregli res. Igual que els casos d'en Chica i en David García. Són situacions que es poden resoldre d'una altra manera.

Després que et comuniquessin que no compten amb tu, què esperaves que passés?

Jo més o menys sabia que podia passar això, i més o menys ho tenia assumit. Però algú podria haver-me comunicat les coses, i fins que es trobi una solució, podria entrenar-me amb l'equip. Perquè crec que en Lola, l'Ángel i jo no molestem, ni hem fet res malament, ni ens hem saltat cap codi intern per estar així. Sí que és cert que quasi tots els equips tenen algun jugador en aquesta situació, però no és gaire agradable.

Ja has parlat amb algun equip?

Suposo que el meu representant està parlant amb algú, però jo no ho porto. Crec que l'hi hauríeu de preguntar a ell.

S'ha parlat del Valladolid...

De la mateixa manera que parlen del Valladolid, podrien parlar d'un altre equip. Ara sortiran molts noms, però de moment no hi ha res.

Acceptaries jugar a Segona Divisió?

De moment no m'ho he plantejat. Espero poder trobar algun equip de Primera, o si no, podria marxar a l'estranger. No és que descarti la Segona Divisió, però no és la meva primera opció.

Si no trobes cap solució que t'agradi, et plantejaries seguir? Fins al mercat d'hivern, per exemple?

Jo el que vull és trobar una bona sortida, per a mi i per a l'Espanyol, però no aniré a cap equip que no m'agradi, i si a mi m'agrada però a l'Espanyol no, tampoc. Ens hem de posar d'acord les tres parts, i de vegades és difícil. Si no ens posem d'acord, jo tinc un any de contracte més aquí.

De moment, t'entrenes a la Ciutat Esportiva. Fins quan?

No ho sé. És que ningú m'ha dit res. Vaig haver de trucar a José Maria Calzón [delegat de l'Espanyol] per saber quan m'havia de presentar, perquè no sabia res. El dia 14 ens van fer dues proves i ens van dir que el dia 18 [ahir] començàvem a entrenar-nos a la Ciutat Esportiva. Així que ens entrenarem aquí cada matí mentre esperem que se solucioni la situació.

A què atribueixes la manca de confiança de Pochettino?

No ho sé. Jo he intentat sempre donar-ho tot i progressar. A partir de la lesió ja no va comptar amb mi i les coses van canviar. El món del futbol canvia i tu has d'estar preparat per a tot. Al final, el poder el tenen uns altres, i s'ha d'acceptar.

stats