HOQUEI PATINS
Esports 27/01/2011

Festival del Barça Sorli Discau Per aixecar la Copa Continental

El Barça Sorli Discau va aconseguir ahir el seu primer títol de la temporada. Després de perdre contra el Vic la Supercopa d'Espanya, els de Ferran Pujalte van superar amb comoditat el Liceo (7-2) i van aixecar la Copa Continental.

Nuria García

Barcelona.El Barça Sorli Discau va aixecar ahir al pavelló de la Casilla de Bilbao la Copa Continental, l'antiga Supercopa d'Europa. S'enfrontaven el campió d'Europa, l'equip blaugrana, amb el campió de la Copa CERS, el Liceo. I tal com va passar a l'OK Lliga fa tot just una setmana i mitja, els de Ferran Pujalte van superar els gallecs. Aquest cop, però, els blaugranes van superar el Liceo amb un festival de gols (7-2). El Barça va dominar durant tota la primera part, però els dos conjunts van arribar al descans amb empat al marcador. En els primers minuts, el Barça Sorli Discau va aconseguir apropar-se amb molta perillositat a la porteria dels gallecs i Mia Ordeig va aconseguir avançar el Barça. Els blaugranes dominaven, però el Liceo creava contres perilloses. I va ser així com tot just cinc minuts abans del descans, Lamas va fer l'empat per als gallecs. La segona part només va tenir color blaugrana i el Barça va dominar a plaer. Novament Ordeig va fer el segon i Marc Torra va ampliar distàncies marcant el tercer. Els de Pujalte no en van tenir prou i van seguir atacant i així Borregán va fer el 4-1. El Liceo va retallar diferències amb un gol de Pablo Álvarez, però ja avançada la segona part, Borregán i Marc Torra, de penal, van sentenciar. El marcador el va arrodonir Jordi Adroher, que va fer el setè i definitiu.

Els de Ferran Pujalte, que han anat de menys a més aquest curs, van aixecar així a Bilbao el seu primer títol de la temporada, després de perdre la Supercopa d'Espanya amb el Vic.