Esports 22/11/2015

El Fraikin Granollers posa peu i mig en la fase de grups de la Copa EHF d'handbol (29-21)

El Fraikin Granollers, després del seu triomf europeu

GranollersEl Fraikin Granollers viatjarà amb vuit gols de diferència a Noruega després de derrotar per 29-21 l'OIF Arendal, amb una excel·lent segona part que els acosta molt més del previst a la fase de grups de la Copa EHF.

La primera meitat ha estat molt defensiva. Però el conjunt català ha estat l'encarregat de trencar la mala dinàmica en atac, i amb un parcial de 3-0 (7-5, min 16) semblava que podia canviar la dinàmica del partit (13-11 al descans).

En la represa, el partit ha estat completament diferent. El Granollers cada vegada s'agradava més i els sortia pràcticament tot bé. Álex Márquez, que ha debutat amb l'equip amb menys d'una setmana d'entrenaments, ha estat molt important en el lateral dret (5 gols), i Valadao per la seva banda ha estat el màxim golejador del partit amb 7 gols, des del lateral esquerre.