LLIGA ENDESA
Esports 23/01/2012

El Fuenlabrada i el Lagun Aro completen la Copa del Rei

David R. Jover
2 min
Joan Carles Navarro va reaparèixer ahir després d'un mes d'absència.

BARCELONAAquest migdia (12 h, Teledeporte), en un sorteig que se celebrarà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, es coneixeran els aparellaments de la Copa del Rei de Barcelona que es disputarà del 16 al 19 de febrer al Palau Sant Jordi.

Els vuit equips que prendran part de la gran cita del bàsquet són els següents: Reial Madrid, Barça Regal, Caja Laboral, Unicaja, Lucentum Alacant, Cajasol Banca Cívica, Fuenlabrada i Lagun Aro GBC. Aquests dos últims conjunts es van classificar ahir en una jornada matinal intensa perquè fins a quatre equips més, entre ells l'Assignia Manresa, tenien opcions.

Un dels que durant uns minuts va estar classificat va ser el Cai Saragossa, que ahir va estar a punt de vèncer al Palau Blaugrana a un Barça Regal que tot i guanyar no passa pel seu millor moment en atac. Els de Xavi Pascual van veure com a falta d'un minut perdien per tres punts, però Joan Carles Navarro, que reapareixia després de la seva absència per culpa d'una microruptura de la fàscia plantar, i Pete Mickeal van capgirar el marcador (71-68).

El joc de l'equip blaugrana l'últim mes i mig ha baixat molt pel que fa a encert i fluïdesa en atac, i això ha provocat que la imatge del Barça no sigui la que li correspon a un equip que compta amb dotze jugadors de primer nivell.

D'altra banda, el Fiatc Joventut va aconseguir un triomf de mèrit contra el València Basket (81-73), que es queda fora de la Copa del Rei per primer cop en quatre temporades i va destituir Paco Olmos. L'equip valencià va tenir problemes per recuperar-se d'un primer quart nefast en què va perdre 12 pilotes i no va saber aprofitar la superioritat física de jugadors com Nando de Colo, Víctor Claver i Serhiy Lishchuk amb rivals com Pooh Jeter, David Jelinek i Nacho Llovet.

stats