Futbol català
Esports 28/11/2011

El Badalona i el Llagostera, els únics catalans de Segona B que guanyen els seus partits

1 min
Futbol català

Segona Divisió B

El Badalona i el Llagostera van ser els únics equips catalans que van aconseguir guanyar els seus partits. El Badalona va superar a domicili el filial del Mallorca B (0-1), mentre que, en el derbi català, el Llagostera va superar el Sant Andreu, també per la mínima, i s'allunya encara més de la zona de descens. El Lleida va ser l'altre equip català que va poder sumar, però només un punt, ja que va empatar a casa contra el Gandia (1-1). El Reus va perdre contra l'Atlètic Balears (1-0) i cau de la zona de promoció d'ascens, mentre que l'Hospi va perdre contra l'Andorra (1-0), tot i que es manté segon classificat.

Tercera Divisió

L'Amposta, cuer de la categoria, es va convertir en el primer equip que aquest curs aconsegueix superar a la lliga l'Espanyol B (1-0). El filial blanc-i-blau va perdre el lideratge, que ara ocupa la Pobla de Mafumet. Els tarragonins van empatar amb el Vic (1-1). A la zona alta també s'hi mantenen el Prat i el Terrassa. Els primers van empatar amb el Vilanova (0-0), mentre que els egarencs van superar (1-0) el Masnou, un dels equips de la zona baixa. A la zona de descens també hi ha la Grama, que va perdre contra el Rubí (2-1).

Superlliga femenina

El Barça segueix amb el seu ple de triomfs, i ahir, contra l'Estartit, en el derbi de la jornada va sumar l'onzena victòria consecutiva a la lliga (0-3). L'Espanyol va aconseguir un important triomf contra l'actual campió de la Superlliga, el Rayo Vallecano (4-0), mentre que el Sant Gabriel va tornar del seu viatge a Santander amb un triomf, després de superar el Reocín (3-5).

stats