FUTBOL SALA
Esports 17/01/2014

Espectacular triomf del Marfil Santa Coloma a la pista del Barça al derbi català (4-6)

L'equip colomenc perdia per 3-0 però ha ofert el seu millor joc amb un partit magnífic

El Marfil ha guanyat a la pista del Barça Alusport

BarcelonaGran partit del Marfil Santa Coloma a la pista del Barça Alusport en el derbi català de futbol sala(4-6). El conjunt de Marc Carmona guanyava per 3-0 després d'un inici de partit espectacular, però els visitant han volat amb un joc elèctric sumant un triomf històric.

Aicardo ha obert el marcador al minut 4 aprofitant una assistència de Wilde. 2 minuts després, Saad ha fet el segon i el mateix Aicardo ha fet el 3-0 després. Dani Salgado, la gran estrella del Marfil, ha fet el primer gol colomenc de penal i abans del descans ha arribat l'empat amb dos gols de Sepe. El 3-3, un gol per l'escaire antològic.

A la segona part Gabriel ha fet el 4-3 al minut 45, però ha estat un miratge. Dani Salgado s'ha convertit en el rei del partit marcant 3 gols consecutius per donar el triomf a un Marfil que ocupa les primeres posicions gràcies al triomf al camp del segon classificat.