Futur blaugrana
Esports 26/11/2011

Johan Cruyff té clar qui "ha de ser el substitut de Guardiola" a la banqueta del Barça

1 min
Futur blaugrana

Mourinho no és el candidat

En una entrevista al programa Mas Esports de COMRàdio, Johan Cruyff va assegurar que ja sap qui és el millor entrenador per ocupar la plaça que deixarà Guardiola quan decideixi no renovar el seu contracte al capdavant del primer equip del Barça. L'holandès només va aclarir que "no és Mourinho", però no va donar més pistes. Només els seus "íntims" saben quin és el candidat que proposa el tècnic del Dream Team. Per a Cruyff "és lògic que Guardiola renovi any a any" perquè així pot valorar si és feliç al club. "Mentre ho sigui, seguirà al Barça", va dir.

Un Barça solidari a la Xina

El primer dels actes de l'estada institucional i comercial que el Barça està duent a terme a la Xina per promocionar la marca va ser la participació de Sandro Rosell en la gala d'una fundació xinesa de persones amb discapacitat que té com a objectiu recaptar fons i donar visibilitat a la situació de les persones xineses amb problemes. Es tracta d'un esdeveniment social de gran transcendència al país asiàtic, que va ser emès en directe per la televisió pública CCTV.

Moltes més peticions que entrades

Ahir es va tancar el període per demanar entrades per al Madrid-Barça al Bernabéu i, al final del procés, el club havia recollit una demanda total de 7.932 entrades, agrupades en 3.427 peticions. El Barça disposa només de 477 entrades per als socis i, per fer el repartiment, es procedirà a un sorteig que tindrà lloc dilluns a les 10 h. A més, el club repartirà 119 entrades a les penyes i 105 entre els compromisos institucionals i socials.

stats