RUGBI - SIS NACIONS
Esports 13/02/2012

Gal·les no té problemes per superar una Escòcia tova (27-13)

El primer temps al Millenium Stadium de Cardiff va ser força igualat, amb dos equips que buscaven la zona d'assaig rival en tot moment. Els escocesos van intentar penetrar la defensa rival mitjançant la seva pesada davantera i les jugades estàtiques, i van aconseguir desactivar els mecanismes ofensius dels Miners gràcies al monopoli de la possessió de l'oval. Al descans, però, a l'electrònic el resultat estava igualat: 3-3.

Tot i així en el segon temps la història va canviar. Els gal·lesos van sortir concentrats i van aconseguir un parell de marques que Leigh Halfpenny -el xutador- va transformar i els va permetre escapar-se en el marcador. El monòleg gal·lès va continuar amb un joc ofensiu espectacular i fiable, amb dinamisme en totes les accions ofensives que van dur a terme. Els escocesos, per la seva banda, van aguantar el xàfec tan bé com van poder, malgrat que van haver de jugar molts minuts en inferioritat per les amonestacions de De Luca i Rory Lamont, i van salvar l'honor amb un últim assaig de Laidlaw que va deixar el marcador final en un clar 27-13.