GESTIÓ DEL VESTIDOR
Esports 27/02/2012

Gerard Piqué torna a quedar fora de l'onze titular

A.s.
Gerard Piqué va començar a la banqueta i tan sols  va jugar els últims cinc minuts.

BARCELONAGerard Piqué va tornar a quedar fora ahir de l'equip titular de Pep Guardiola. Ahir va ser suplent i a Leverkusen es va quedar a la grada, i les dues vegades ha sigut per decisió tècnica de l'entrenador. Aquestes dues suplències arriben després del mal partit del central barceloní al camp de l'Osasuna, on el Barça va dir adéu virtualment a la Lliga i Piqué va quedar retratat en els tres gols del navarresos. Després d'aquell partit al Reyno de Navarra, Piqué va viatjar a Leverkusen i va veure el partit des de la grada, cosa que es va interpretar com un toc d'atenció evident de Guardiola al seu central titular. En el següent partit, el recital blaugrana contra el València a la Lliga de diumenge passat (5-1), Piqué sí que va jugar els 90 minuts tot i que aquell dia Mascherano i Dani Alves estaven sancionats i, per tant, no sabrem mai si hauria sigut suplent en cas que Guardiola hagués tingut tots els defenses a disposició, com passava ahir, que Piqué va tornar a quedar fora de l'equip, encara que va entrar per jugar els últims 10 minuts.

El quinzè gol d'Alves

Dani Alves va ser un dels jugadors més actius del Barça en el partit d'ahir, rubricat amb el primer gol del partit culminant una jugada col·lectiva blaugrana. Aquest bon partit del lateral brasiler arriba després que Guardiola li donés cinc dies de permís aprofitant que diumenge passat Alves no podia jugar per sanció i que aquesta setmana no tenien partit ni de Copa ni de Champions. El brasiler ho va explicar aquesta setmana, quan va dir que Guardiola li va dir la setmana passada: "Marxa cinc dies, no et vull ni veure". I Alves se'n va anar a Granada i Sierra Nevada amb uns amics per carregar piles. Guardiola explicava dissabte abans del partit que de tant en tant li agrada donar aquest tipus de descansos a determinats jugadors que estan molt carregats de partits, però que poques vegades el calendari li ho permet. Dani Alves va celebrar el seu gol dirigint-se a una de les càmeres de televisió de la gespa i dient: "El papa us estima, el papa us adora".