2a Divisió
Esports 11/09/2011

El Girona busca el seu primer triomf de la temporada a Montiivi

Després de perdre a casa davant l'Elx (1-4) i empatar en l'últim sospir davant l'Almeria (2-2), el Girona buscarà aquesta tarda (20 h) la primera victòria de la temporada davant un Valladolid que viatja amb les principals novetats de Nauzet Alemán i de Javi Guerra.

Efe
2 min
El calendari

BarcelonaEl Girona desitja oblidar com més aviat millor l'eliminació de la Copa del Rei aquesta mateixa setmana després de caure a Riazor davant el Deportivo per un clar 5-1.

Però no sembla que les circumstàncies hagin de posar les coses fàcils a Raúl Agné, ja que el tècnic té les baixes dels lesionats Tortolero, Garmendia, Rigo i del sancionat José, a les quals s'hi uneixen les de Moha i Luso, també lesionats en un dels últims entrenaments de la setmana.

Especialment preocupant és la baixa de Luso Delgado, ja que davant l'absència de José Martínez estava cridat a ser el lateral dret titular. "Diuen que a gos flac tot són puces, però no ens queixarem i si no pot jugar Luso n'hi posarem un altre", ha dit el tècnic, que ha assegurat que a la banqueta tindrà algun jugador que no estigui en plenitud de condicions. "Si no, no podríem completar l'equip", ha precisat. Agné també sap que al davant tindrà un equip que li està sortint tot, amb dues victòries a la lliga i una golejada i classificació a la Copa. "És un rival dur, amb molt bons jugadors i a sobre li surten les coses.

"El Valladolid és un equip que juga bé i amb molt perill", ha comentat. Sobre les mancances mostrades pel seu propi equip, que ha encaixat onze gols en els tres partits oficials disputats, l'entrenador del Girona ha assenyalat que "entrava dins de les possibilitats" que succeís. "Ens passa una mica el de l'any passat, però esperem solucionar-ho amb una mica de temps i treball", ha dit el tècnic, qui no vol "tornar-se boig", sinó "continuar amb la nostra línia que ens portarà a tirar endavant". Amb tots els dubtes, Agné esperarà fins a última hora per decidir l'equip, en què Juanlu apunta a lateral dret.

stats