SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/04/2012

El Girona suma un punt a casa que no l'ajuda en la seva lluita per no baixar a segona (0-0)

Els gironins queden a 7 punts de la salvació després de no poder superar un dels aspirants a jugar el play-off d'ascens a Primera

GironaEl punt té regust de derrota per al Girona, ja que queda a set punts del Guadalajara, el seu pròxim rival i equip que marca la salvació. L'Alcorcón va cedir el control del partit als locals, encara que això no va significar que les úniques oportunitats fossin per al Girona. De fet, en els minuts 6 i 12, Fernando Sales i Angel Sánchez ja van avisar amb dues rematades, la primera de les quals es va anar al lateral de la porteria i la segona a córner, després de gran intervenció de Mallo.

Posteriorment, van ser Dorca i Acuña els que van obligar a actuar a Manu Herrrera, que en el 35 va veure com Moha enviava la pilota a un pal amb una rematada de cap. Abans del descans, Abraham, sol davant Mallo, va tirar fora per molt poc.

A la segona part, les oportunitats de gol van ser molt més escasses, encara que les que hi va haver van ser ben solucionades per ambdós porters. La més clara, a tres minuts del final, va ser per Delgado, que sol davant la porteria va rematar fora per poc. Amb l'empat, l'Alcorcón segueix tenint a prop la promoció d'ascens, mentre que el Girona afrontarà un partit sense retorn en Guadalajara la setmana.

- Fitxa tècnica:

0. Girona FC: Mallo, Luso, David García (Goiria, min.82), Tortolero, Migue, Tébar, Dorca, Moha (Juanlu, min.69), Jandro, Acuña (Oscar Díaz, min.69) i Coro.

0. Alcorcón: Manu Herrera, Nagore, Babin, Agus, Ángel Sánchez, Fernando Sales (Saul Berjón, min.62), Rubén Sanz, Abraham, Montañés, Borja (Expósito, min.80) i Quina (Oriol Riera, min.70) .

Àrbitre: Martínez Munuera, del comitè valencià. Va mostrar targeta groga al local Tortolero i al visitant Ruben Sanz.

Incidències: 5.775 espectadors a Montilivi per presenciar el partit de la trenta-sisena jornada de Lliga.