SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/02/2011

El Girona tanca la jornada en promoció

Després d'acumular 9 partits invicte -encara no ha perdut aquest any-, el Girona es confirma com la cara del futbol català a la Divisió de Plata. La creu és el Nàstic, que ha tornat a caure a la zona de descens.

Martí Molina
1 min
Moha en una acció del partit contra el Vila-real B.

Barcelona.Bones notícies per al futbol gironí. Després de la victòria al camp del Vila-real B, el Girona pot tancar la 25a jornada de Lliga de Segona Divisió a la sisena posició, amb 39 punts. L'equip que entrena Raül Agné té tres punts d'avantatge respecte a l'Alcorcón, que és el desè classificat. Els gironins es veuen beneficiats pel fet que els filials del Barça i el Vila-real també estiguin en zona de promoció però no puguin aspirar a pujar de categoria.

De fet, el Girona és l'equip que està més en forma a la Divisió de Plata, i es manté imbatut aquest 2011, havent aconseguit sis victòries i tres empats, i havent sumat 21 de 27 punts possibles.

En canvi, la creu de la jornada és el Nàstic, que ha tornat a caure a la zona de descens. L'equip havia perdut a casa contra el Celta, i ahir va veure com el Tenerife el superava a la classificació després que l'equip canari s'imposés a casa contra el Xerez (2-1).

En canvi, qui viu una situació més còmoda són els filials del Barça i el Vila-real, que es mantenen a la zona alta, així com l'Elx, que malgrat perdre conserva deu punts d'avantatge respecte al descens.

Victòria del Betis

Una de les notícies de la jornada va ser la victòria del Betis, que va aconseguir els tres punts després de cinc partits consecutius perdent -coincidint amb l'eliminació de Copa a mans del Barça-. Els andalusos acaben la setmana tercers.

stats