REIAL MADRID
Esports 08/01/2012

El Granada només li dura un quart d'hora al Madrid (5-1)

El Madrid suma tres punts més després de superar un Granada que només va oferir resistència en el primer temps, quan va tenir quinze minuts màgics amb el gol del migcampista basc Mikel Rico.

David R. Jover
Karim Benzema, que va marcar dos gols, es va acabar retirant del terreny de joc per culpa d'unes molèsties al turmell.

BARCELONA.El Madrid se situa amb sis punts d'avantatge sobre el Barça a l'espera del que facin els blaugranes aquest vespre a Cornellà. Ahir el conjunt blanc va seguir el guió que en molts partits se li presenta al Santiago Bernabéu: esperar, encara que s'avancin al marcador, que l'equip rival li marqui un gol per anar a totes i reaccionar. Va passar, entre altres partits, amb la visita del Rayo Vallecano i l'Osasuna, i contra el Granada no va ser una excepció.

Tot i avançar-se en el marcador al minut 19 gràcies a una genialitat d'Ozil que va rematar Benzema, el Granada no es va arronsar i des d'aleshores, perquè encara no ho havia fet, va passar del mig camp i va crear perill. El més actiu va ser el basc Mikel Rico, que va empatar al minut 22 amb un cop de cap i va tenir l'oportunitat d'avançar els seus amb un xut que va desviar Casillas en els quinze millors minuts del Granada.

Festival blanc

Després de l'ensurt es va imposar la lògica. En un altre córner Sergio Ramos es va avançar al seu marcador i va situar el 2-1 al 33, mentre que just a la represa, al 46, Gonzalo Higuaín va situar el 3-1 que va sentenciar el Granada, que no va poder reaccionar en rebre un gol tan psicològic. Els 5.000 seguidors del conjunt andalús que es van desplaçar a Madrid van veure com en el segon temps els de Mourinho van ser una piconadora. Al 49 Benzema va fer el 4-1 i el cinquè, de Ronaldo, no va arribar fins al minut 88 gràcies al bon partit del porter Roberto.