Esports 26/05/2012

"Guanyar 14 títols en 4 anys és una marca molt difícil"

En la seva última roda de premsa com a tècnic del Barça i després d'haver aconseguit el seu 14è títol com a entrenador, Guardiola va voler destacar la feina que tothom havia fet en els últims quatre anys.

N.g.
1 min
Els jugadors del Barça van vestir la Copa del Rei amb la samarreta d'Abidal.

BARCELONAEl tècnic del Barça, Pep Guardiola, va assegurar quan va acabar el partit que l'equip havia fet un "molt bon any" i que el fet de guanyar la Copa "donava sentit als altres tres títols" que els blaugranes havien aixecat a principis de temporada. El de Santpedor, que un cop va acabar el partit va fer la tradicional rotllana amb tots els jugadors i el cos tècnic per celebrar el 14è títol de la seva era, va reiterar que marxava perquè necessitava "una pausa" i que, tot i que ahir el seu equip va fer un gran partit i l'afició va gaudir, ell en cap moment va pensar a fer marxa enrere i seguir entrenant el Barça. "Hem fet un cicle molt bo. Guanyar 14 títols en 4 anys és una marca molt difícil d'aconseguir. I més com ho hem aconseguit nosaltres. Cal felicitar la institució de dalt a baix, els predecessors, a tots. Marxo amb la sensació d'haver deixat coses bones al club i crec que els que vindran seguiran el camí que ja hem fet", va recordar Guardiola.

L'homenatge a Guardiola

El president del Barça, Sandro Rosell, va assegurar després del partit que el matx contra l'Athletic Club havia estat "una final per homenatjar el millor entrenador de la història del Barça". A més, Rosell va afegir: "Tito seguirà el llegat de Pep. No hem d'oblidar que els títols que ha aconseguit Pep els ha aconseguit amb Tito". A més, Sandro Rosell va voler felicitar l'Athletic i va elogiar el comportament de les dues aficions: "Ha estat un exemple de com les aficions saben conviure. En el futbol s'ha demostrat que es poden fer amics".

stats