BARÇA
Esports 11/06/2012

Els equips que treballen més fort per fitxar Josep Guardiola

La selecció argentina somia unir de nou Messi i el tècnic català i el Xakhtar li vol oferir molts diners i un gran projecte

Toni Padilla
1 min
Messi ha celebrat amb Guardiola l'últim gol que ha marcat contra l'Espanyol / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaJosep Guardiola segueix de vacances i no té cap mena d'intenció d'entrenar aquesta temporada 2012/13. Ara bé, un munt de clubs i seleccions treballen fort per oferir un bon contracte al tècnic català el 2013.

Un dels clubs que ha treballat més és el Chelsea, però després de veure com Guardiola deixa clar que vol un any per descansar i després de guanyar la Champions, el club de Londres ha fet públic que Roberto Di Matteo seguirà una temporada més. El 2013, però, Guardiola podria rebre una nova oferta.

Segons el diari portuguès 'A Bola', el club que pot oferir més diners a Guardiola seria el Xakhtar Donetsk d'Ucraïna. Segons aquest diari, Guardiola va trobar-se amb el director general dels 'miners', Sergei Palkina, durant les vacances a Dubrovnik (Croàcia). El Xakhtar busca el relleu del veterà Lucescu i gaudeix de grans instal·lacions i diners.

I també hi ha seleccions que pensen en Guardiola. L'Argentina, per exemple. Segons el programa 'Show del fútbol', de la televisió argentina, el president de l'AFA, Julio Grondona, hauria parlat amb Guardiola per veure si hi ha la possibilitat d'unir Messi i Guardiola de nou de cara al Mundial del 2014, especialment si la feina del tècnic Alejandro Sabella no funciona. Grondona ja va afirmar el gener del 2012 que seria un somni veure Guardiola amb l'albiceleste'.

stats