22/04/2012

Guardiola: "Crec que ens aixecarem"

2 min
Guardiola: "Crec que ens aixecarem"

BARCELONAJosé Mourinho no va oferir la roda de premsa després de guanyar per primer cop al Camp Nou. De fet, va sortir al terreny de joc de l'estadi, ja buit, i va fer una fotografia de record just quan Aitor Karanka parlava en roda de premsa i afirmava que "la Lliga no està sentenciada" i que el triomf d'ahir és un premi "per a aquest equip que fa sentir orgullós el madridisme".

Josep Guardiola, per la seva part, va parlar pausadament i va admetre que l'equip s'ha quedat moix i dimarts es veurà com ha encaixat aquest cop. "Crec que ens aixecarem", va afirmar. El tècnic de Santpedor va felicitar el Reial Madrid per "la victòria i el títol de Lliga que avui ha assolit". Sobre el partit, Guardiola va defensar que "s'ha jugat bé, generant més ocasions que altres dies", però va reconèixer que "s'han perdut pilotes que normalment no es perden. La importància del partit i les ganes d'agradar a vegades et fa perdre pilotes. Després del seu gol ens hem asserenat".

Guardiola va defensar el partit de les seves dues grans apostes, Thiago i Tello (del sabadellenc en va dir que havia fet un gran partit), però no es va amagar en afirmar: "Potser m'he equivocat. Feia dos dies que volia jugar així. Mai no és fàcil quan tenen laterals estàtics. Ells són un equip molt físic. Però per ocasions de gol, per rendiments, s'ha fet un bon partit".

El tècnic del Barça va voler recordar que aquest equip "ve de molt lluny, amb molts anys de molta exigència. Fa quatre anys que juguem al màxim nivell i sempre els demanem efectivitat i finor als jugadors. El nostre futbol depèn dels detalls en espais curts, no és fàcil estar sempre tan fi". De fet, segons el de Santpedor, el que ha decidit en bona part el destí dels partits contra el Chelsea i el Barça és la falta de punteria. "Marca les diferències. No podem pretendre que aquest equip ho xuti tot a dins", va aclarir.

Sobre Messi, Guardiola va dir que l'havia fet jugar al lloc de sempre. I de la suplència de Piqué va comentar que no havia parlat amb el central. "Jugui qui jugui es preguntarà per una suplència", va concloure.

stats