LES REACCIONS
Esports 18/09/2011

Guardiola: "Em fa feliç que els aficionats vinguin i s'ho passin bé"

Content per la victòria contra l'Osasuna, Pep Guardiola va assegurar que estava molt feliç pel resultat, però sobretot per la manera com els seus jugadors havien afrontat el partit durant els 90 minuts.

Martí Molina
2 min
Pep Guardiola dóna ordres durant la contundent victòria del Barça contra l'Osasuna.

Barcelona.L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, va acabar el partit contra l'Osasuna molt satisfet amb els seus jugadors, amb el resultat, i amb el fet que "durant 90 minuts, els aficionats que ens han vingut a veure s'ho han passat bé". I és que, més enllà del 8-0, el de Santpedor va donar més importància al joc del seu equip que no pas al resultat que va obtenir. De fet, el tècnic va explicar que el Barça havia jugat "un pèl millor que a Sant Sebastià -2 a 2 contra la Reial Societat-, però tampoc tant".

Sobre el partit, en què l'entrenador va tornar a situar una línia de 3 homes en defensa, va reconèixer que era "conscient del risc que s'assumia", però va explicar que va optar per aquesta tàctica perquè volia "tenir molta gent per dins, més seguretat en les pèrdues, tenir la pilota i generar ocasions".

Un sistema que va idear després d'analitzar els partits que havia disputat contra Mendilibar, tècnic a qui va elogiar: "M'hi sento identificat. Admiro molt els entrenadors que tenen aquesta valentia per pressionar-nos a dalt".

Pel que fa al resultat, Guardiola va afirmar: "La millor manera de respectar el rival és prendre-s'ho seriosament, i el treball seriós comença al minut 1, quan Pato et marca un gol i s'acaba al 92 quan Thiago Silva te'n fa un altre", en referència al partit que els blaugranes van jugar dimarts contra el Milan.

El tècnic del Barça també va aprofitar per defensar novament els seus jugadors i va recordar: "La meva feina és defensar-los a la roda de premsa". Va assegurar que no estava enfadat amb ells. Tanmateix, va assegurar que "si algun dia juguen malament, que ningú no dubti que sortiré i diré què han fet".

stats