Esports 11/04/2012

Guardiola: "Ja hem fet la feina que havíem de fer"

Martí Molina
1 min

BARCELONA.Igual que a la prèvia del partit, quan va rebaixar l'eufòria, ahir Pep Guardiola va enviar un missatge de prudència després que el Barça se situés, momentàniament, a un punt del Madrid. "Ja hem fet la feina que havíem de fer. Per la resta, poca cosa podem fer. Només recuperar-nos bé i preparar un partit tan complicat com el del Llevant. Això és l'únic que em preocupa", va dir.

Sobre la victòria contra el Getafe, va explicar que estava "molt satisfet" per la manera com "s'havia atacat amb línies de 4 i 5 defenses, que intenten tancar els espais interiors". "Després del segon gol hem controlat el partit. Hem treballat molt bé en defensa i gairebé no ens han creat ocasions de gol. És una victòria per dedicar-li a Abidal i al seu cosí Gerard", va dir.

L'entrenador del Barça, també va fer autocrítica sobre la derrota al camp del Getafe a la primera volta. "Allà els vaig dir que es tanquessin però després de revisar el partit amb calma crec que no vaig estar gaire encertat. Però això ja és aigua passada", va concloure.

"El Barça ha fet un recital"

Luis García Plaza, entrenador del Getafe, no va dubtar a desfer-se en elogis cap al Barça. "Ha fet un recital. He jugat quatre vegades contra ells i cada cop són millors. Quan juguen els onze futbolistes d'avui és impossible guanyar aquest equip".

stats