LES REACCIONS
Esports 26/10/2011

Guardiola: "No hem estat gaire ràpids en la circulació de pilota"

Pep Guardiola fa autocrítica després del partit contra el Granada. Malgrat guanyar i evitar que el rival arribés amb perill, comenta que els jugadors han fet massa tocs abans de passar la pilota.

Martí Molina
2 min
Guardiola: "No hem estat gaire ràpids en la circulació de pilota"

Barcelona.Tot i marxar de Granada amb els tres punts sota el braç, Pep Guardiola va fer autocrítica a la sala de premsa i va reconèixer que, malgrat que marxava satisfet perquè el rival no havia creat ocasions de perill, els seus homes havien anat "lents" en la combinació i creació de jugades. "No hem estat gaire ràpids, fèiem 3, 4 o 5 tocs abans de passar la pilota. Això ens feia anar lents i no entrar a l'àrea", va comentar el de Santpedor.

El tècnic també va explicar que l'equip va passar angúnies als minuts finals de l'enfrontament: "Quan guanyes 1-0 tot pot passar, tant si jugues contra 11, 10 com 9 jugadors. Perquè jugues amb angoixa". Tanmateix, va celebrar que l'equip no s'havia "desordenat" contra un rival que "fa molt de mal als contraatacs". Per això va concloure: "Marxo satisfet perquè, encara que nosaltres no hem estat fins, ells no han arribat".

Sobre els noms propis del partit, Guardiola va parlar d'Isaac Cuenca, jugador del filial que ahir va debutar com a titular amb el primer equip del Barça: "Algunes coses encara les ha d'agafar, però estic molt satisfet pel seu partit, perquè ha estat atrevit, sobretot en les accions atacants. Vull felicitar-lo". I sobre la decisió de fer jugar Xavi Hernández, va explicar: "És el seu preparador qui ens diu si pot jugar o no. Però no volia fer gaires canvis al camp, i preferia mantenir la base de l'equip, ja que jugaven Isaac Cuenca i Maxwell".

La lesió de Pedro, la 14a

Pedro Rodríguez no va poder acabar el partit per culpa d'una torçada de turmell i va haver de ser substituït a l'inici de la segona part per David Villa. La primera exploració dels metges al mateix vestidor de l'estadi Nuevo Los Cármenes de Granada va determinar que el davanter del Barça només té una distensió als lligaments perineus del turmell esquerre, però per sort per al jugadors, sense afectació òssia.

Avui a Barcelona li faran més proves, però el primer pronòstic del club és que s'estarà entre 10 i 15 dies de baixa. De fet, el futbolista canari ahir ja va poder posar-se dret sol. La lesió de Pedro, sense saber encara quants dies de baixa haurà d'estar, és la catorzena de la temporada.

stats