Esports 09/05/2011

Guardiola: "Vull la Lliga com més aviat millor"

Guardiola estava molt content per la victòria i sobretot perquè l'equip és a només un punt de ser campió. El tècnic vol guanyar la Lliga com més aviat millor per evitar nervis i centrar-se en Wembley.

Martí Molina
1 min
Guardiola: "Vull la Lliga com més aviat millor"

Barcelona.Guardiola va sortir a la sala de premsa satisfet de tenir la Lliga a tocar. Un títol que vol guanyar "com més aviat millor" per evitar que s'allargui i acabin havent-hi nervis innecessaris. "A l'esport cal aprofitar les oportunitats quan te les donen", deia un entrenador que es reafirmava argumentant que els tres punts aconseguits contra l'Espanyol eren importants "per evitar que la Lliga s'obrís" i "s'hagués d'esperar fins a l'última jornada".

El Barça es va imposar en un partit en què, segons l'entrenador, l'equip va fer "una primera part excel·lent", i tan sols va deixar d'estar totalment controlat "després del segon gol", quan va "abaixar una mica la pressió". Però, en general, el de Santpedor estava satisfet perquè els jugadors havien "estat molt ràpids" en el joc i havien completat un partit "molt seriós en l'aspecte futbolístic".

A més, el tècnic es va mostrar especialment satisfet perquè els seus homes s'havien recuperat físicament i anímicament després d'un mes d'abril "molt dur que els ha deixat fatigats". De fet, Guardiola reconeixia que aquest derbi havia sigut menys intens a la prèvia que altres vegades, ja que "ens hem esgotat tots" amb els clàssics contra el Reial Madrid.

L'entrenador blaugrana va deixar Carles Puyol a la llotja perquè els metges li havien comentat que "no estava per competir", i no va assegurar la seva presència al partit de dimecres. Va reconèixer que l'objectiu és recuperar el capità perquè pugui jugar la final de Wembley, però "que no arribi només per a aquest partit", sinó que continuï la mateixa progressió que Abidal, que "va jugar 3 minuts contra el Madrid, 15 contra l'Espanyol i així de manera progressiva".

stats