ELS VESTIDORS
Esports 25/09/2011

Guardiola: "La junta anterior no es mereix patir"

Toni Padilla
1 min
Josep Guardiola, donant instruccions a Javier Mascherano.

Barcelona.Josep Guardiola va gaudir de valent amb el joc dels seus. Atent al partit sota la pluja, el tècnic de Santpedor va valorar aquesta nova golejada comentant: "En l'esport no hi ha res plàcid, el mèrit és tot dels jugadors que han fet una gran feina, esforçant-se com sempre. A vegades les coses no surten pel paper dels rivals, però avui l'equip ha estat realment a l'altura. Cal agrair la feina feta".

Guardiola, però, va voler alçar la veu per parlar de l'aspecte social del club reivindicant l'anterior junta directiva, la de Joan Laporta, i lamentant que l'actual junta hagi denunciat l'anterior president: "Espero que aquest procés no arribi al final i tots reflexionem. Tinc molt d'afecte a l'anterior junta directiva perquè ells em van escollir i el mèrit és seu. Ho porto a dins, i estic molt trist per tot això. Entenc les lleis, però aquella junta va fer coses extraordinàries, ja que van agafar el club en una situació molt més precària que no pas la que es va trobar l'actual. Per al club és un mal important. Ells van donar molta normalitat. Tant de bo tot plegat acabi bé, sé que pateixen molt i no s'ho mereixen" .

Messi, de la seva part, va comentar tot satisfet: "Ha gaudit la gent i hem gaudit nosaltres. He tingut la sort de poder fer tres gols. L'Atlètic de Madrid té un gran equip i es guanyarà el respecte de la gent per la seva manera de jugar".

stats