Guardiola recupera la rialla, Mourinho la perd

El City goleja al camp del West Bromwich i el Burnley empata a Old Trafford

T.p.
Guardiola portava sis partits sense poder guanyar.

BarcelonaEl Manchester City de Pep Guardiola va trencar la ratxa de sis partits sense guanyar, en imposar-se per 0-4 al camp del West Bromwich Albion amb dos gols de Sergio Agüero i dos de Gündogan. L’argentí els va fer al primer temps i l’alemany a la segona part, i van permetre així al City continuar líder, empatat a la primera posició amb l’Arsenal, capaç de golejar per 1-4 al camp del Sunderland, i el Liverpool, victoriós després de guanyar al camp del Crystal Palace (2-4). “Malgrat els nostres últims resultats, crec que no som tan lluny d’on volem ser. Estem creant moltes ocasions de gol per guanyar els partits, però hem de prendre millors decisions a l’àrea i als seus voltants”, va explicar Pep Guardiola al final del partit, l’últim abans de rebre dimarts el Barça a Manchester. “Sempre penso en el pròxim partit, pas a pas”, va afegir el tècnic català sense voler parlar d’altres rivals com el Manchester United. Els red devils havien derrotat el City aquesta setmana a la Copa de la Lliga, però ahir l’equip entrenat per José Mourinho no va poder superar la defensa d’un Burnley molt ordenat, i va punxar a casa (0-0). L’equip entrenat pel portuguès ocupa la vuitena posició a vuit punts del City, l’Arsenal i el Liverpool, després de guanyar tot just 4 dels 10 partits de Lliga jugats. El Tottenham Hotspur, quart, va empatar a casa amb l'últim campió, el Leicester City (1-1).