HANDBOL - COPA ASOBAL
Esports 21/12/2014

El Barça trenca la resistència del Fraikin i guanya la Copa Asobal amb facilitat

El Fraikin Granollers ha aguantat fins entrada la segona part, però ha acabat sense esma

El Barça, campió de la Copa Asobal a Lleó / JAVIER QUINTANA / ASOBAL

BarcelonaEl Barça ha guanyat per quart cop consecutiu la Copa Asobal en derrotar el Fraikin Granollers per 37-26 a Lleó. L'equip de Xavi Pascual, sense oferir la seva millor versió, ha trencat el partit a la segona part, aprofitant-se de la manca de físic d'un Granollers que ha plantat cara durant bona part del partit. Un parcial de 6-0 entrada la segona part ha sentenciat la final.

La reedició de la final de l'any passat ha estat viva durant el primer temps, malgrat les errades i pèrdues de pilota dels dos equips. Amb un Karabatic vestit de líder i Rutenka (7 gols els dos) trencant pel mig la defensa granollerina, el Barça ha liderat sempre el marcador. El Granollers, amb un Ferran Solé magnífic (màxim golejador del partit amb vuit gols), ha disposat de dues ocasions per empatar el partit (amb 10-9 i 14-13), però Saric ha aturat els penals. Al descans, l'equip blaugrana guanyava per 17-13.

Durant els primers 10 minuts de la segona part, el Barça ha vist com el Fraikin encara plantava cara, però mica en mica, la rotació de la banqueta del Barça ha destrossat un Fraikin sense recanvis. Els vallesans, cansats, han anat perdent pilotes, permetent les contra de Tomás (6 gols) o Sigurdsson. (33-23 a manca de 10 minuts) amb un parcial de 6-0 dels blaugrana. El partit, sentenciat, ha acabat sent un passeig d'un equip imparable ara mateix a l'handbol espanyol, amb jugadors amb pocs minuts com Jallouz a la pista, autor de dos gols magnífics amb llançaments de 9 metres. Aquesta és la desena Copa Asobal del Barça.