SEGONA DIVISIÓ
Esports 06/04/2012

L'Hèrcules remunta un partit que el Girona guanyava gràcies als gols de Coro (4-2)

Els locals segueixen lluitant pel play-off i el Girona suma la primera derrota amb Salamero com a tècnic

Coro (Girona)

AlacantL'Hèrcules ha sumat tres punts molt importants en la seva lluita per jugar el play-off d'ascens a Primera. Els locals, que dormen en la quarta posició, s'han desfet d'un Girona que s'ha quedat ben a prop de puntuar al Rico Pérez.

Tres jugadors han compartit el protagonisme del matx en marcar dos gols. El banyolí Coro ha estat l'home que ha liderar el Girona, que guanyava 0-1 al descans. Urko Vera ha empatat entrada la segona part, però 50 segons més tard Coro ha fet l'1 a 2. Urko Vera, marcant el seu segon gol de la nit, ha fet pujar al marcador el 2-2 abans del minut 65. Fins a la fi del matx el protagonista ha estat per a Felipe Sanchón, qui ha fet els gols del triomf local, el segon ja en el minut 93, quan el Girona buscava desesperadament l'empat. Aquesta és la primera derrota de Salamero com a tècnic del Girona, club que seguirà una setmana més en zona de descens a Segona B.