Esports 01/12/2011

"Hi ha cas Piqué", a la portada de l''As'

'As' i 'Marca' reclamen dos partits de suspensió per a Gerard Piqué perquè no jugui el clàssic

Ara
1 min
Portada 'As'

BarcelonaEl diari As i també el Marcadediquen les seves portades al blaugrana Gerard Piqué per pressionar la decisió de demà divendres del Comitè de Competició, que haurà de sancionar-lo un o dos partits. Des del punt de vista del dos rotatius, Piqué va perdre temps de forma deliberada i amb la intenció de ser sancionat amb anterioritat a la trobada entre el Barça i el Real Madrid.

Per aquest motiu, l'As titula "Hi ha cas Piqué", un títol acompanyat de "El Madrid calla però recorda què li va succeir a Mourinho amb les targetes forçades a Amsterdam". Per aclarir la seva posició, el rotatiu aporta unes fotos al lateral en què es pot apreciar com l'àrbitre del partit Barça-Rayo aixeca al targeta groga a Piqué amb un gest proper al somriure.

El diari Marca no es queda enrere i titula "És de llei". A més, afegeix "la groga de la polèmica". Referint-se a la targeta de Pérez Lasa, Marca assegura a la seva portada que "la Federació va canviar el Reglament l'estiu del 2010 per sancionar amb dos partits conductes com les de Piqué". Per mantenir l'atenció fins demà recorda que per "una acció similar" comès pel jugador Barkero, ahir dimecres només va interposar una sanció d'un partit.

stats