HOQUEI PATINS
Esports 02/06/2012

La Confederació europea de patinatge exclou el Liceo, campió d'Europa, de la propera Lliga Europea

Segons publica el diari portuguès 'O Jogo', es sanciona els gallecs ja que no van fer acte de presència a la Copa Continental del darrer 5 de novembre del 2011

Ara
1 min

BarcelonaEl 5 novembre 2011 s'havia de jugar la final de la Copa Continental d'hoquei sobre patins entre el campió de la Lliga Europea, el Liceo, i el campió de la Copa de la CERS, el Benfica. Després de descartar una final a anada i tornada (22 d'octubre i 5 de novembre), la CERH (Comitè Europeu d'hoquei sobre patins), va decidir que es jugués la final a partit únic a Viana de Castelo, però el Liceo va defensar que no podia jugar ja que aquell mateix cap de setmana tenia un partit de l'OK Lliga a Alcoi. El Liceo, en veure com la CERH no canviava la data de la final, no va fer acte de presència a la final de la Copa Continental.

El Comitè Executiu que presideix el portuguès Carlos Graça li va donar per perdut el partit per 10-0 i li va imposar una multa de 5.000 euros al Liceo. El Comitè Disciplinari de la CERS (Confederació europea de patinatge, a la qual pertany la CERH) va rebaixar a 4.000 euros la sanció econòmica, però el va suspendre un any sense participar en competicions europees. Per tant, el Liceo no podrà defensar el títol que porta dos anys guanyant, tot i que ahir no havia rebut cap confirmació oficial de la sanció.

stats