NBA
Esports 21/03/2012

Els Lakers es deixen remuntar 11 punts i cauen a Houston (107-104)

L'eslovè Goran Dragic va guiar els Rockets davant uns Lakers que es van deixar remuntar 11 punts d'avantatge en 8 minuts tot i els 21 punts de Pau Gasol

Efe
3 min
Pau Gasol agafa un rebot

BarcelonaLa gran actuació de Dragic va permetre als Rockets remuntar un desavantatge de 11 punts (79-90) quan faltaven 8:21 minuts per al final del partit i l'estrella dels Lakers, Kobe Bryant, va ser el primer a reconèixer en abraçar al jugador eslovè en el centre del Toyota Center en concloure el partit. Dragic va ser el que va anotar el triple que va posar als Rockets amb l'avantatge definitiva (104-101) i 28 segons per jugar-se i el principiant Chandler Parsons i Courtney Lee amb un i dos punts, respectivament, aconseguits des de la línia de personal van assegurar el triomf dels Rockets, que van trencar ratxa de dues derrotes consecutives.

Els Rockets, que van tenir a l'argentí Luis Scola, ex del Baskonia, ja Lee com a màxims encistelladors en aconseguir 23 punts cadascun, van iniciar la remuntada final amb cinc segons per al final (88-97) en aconseguir una ratxa de 12-0 que els va donar l'avantatge (100-97) que després van mantenir. Scola, sense haver de preocupar pels rebots en rebre l'ajuda del veterà Marcus Camby, va tornar a ser la primera opció ofensiva dels Rockets i com a tal va respondre després de jugar 34 minuts i anotar 9 de 13 tirs de camp.

L'internacional argentí també va anotar 5 de 6 des de la línia de personal, va capturar tres rebots, va donar una assistència, va recuperar una pilota, el va perdre dues vegades i va fer un bon treball defensiu en el marcatge a Pau Gasol.

Lee, que va anotar 3 de 6 triples, va capturar cinc rebots, va repartir quatre assistències i va recuperar dues pilotes, va confirmar que ha trobat el seu millor moment de joc, tot i perdre quatre pilotes, dels 17 que van registrar els Rockets per 14 dels Lakers . Parsons i el reserva Patrick Patterson van aportar 13 i 10 punts, respectivament, per als Rockets (25-22), que van trencar ratxa de dues derrotes consecutives i segueixen vuitens en la Conferència Oest.

Els Rockets, que com a equip van tenir un 49 (39-80) per cent d'encert en els tirs de camp i el 45 (9-20) de triples, comparats al 51 (42-83) i 38 (6-16) de triples, respectivament, dels Lakers, van dominar en el joc sota la cistella en capturar 40 rebots per 31 de l'equip angelí. Kobe Bryant amb 29 punts (10-27, 2-7, 7-7), 4 assistències i 3 rebots va ser una vegada més el líder de l'atac dels Lakers (28-18), que tot i la derrota continuen com a líders destacats en la Divisió Pacífic.

L'escorta estrella dels Lakers es va oblidar de les fallades que va tenir la nit de diumenge davant els Jazz, a l'Staples Center, quan només va anotar 3 de 20 tirs de camp, però va fallar un intent de triple amb 16,9 segons per jugar-se i el marcador parcial de 104-101. Mentre que Pau Gasol el va recolzar amb 21 punts, però igual que Bryant no va poder aconseguir els punts que l'equip va necessitar en els moments decisius del quart període. Gasol va jugar 37 minuts en què va anotar 10 de 14 tirs de camp i 1-3 des de la línia de personal, va capturar 4 rebots, va repartir 2 assistències, va recuperar 1 pilota, no va cometre cap pèrdua, però va cometre 5 faltes personals. Bynum, que va arribar al partit amb sis 'dobles-dobles' consecutius, aquesta vegada va aconseguir 16 punts, 7 rebots i va posar 2 taps.

Els Lakers van donar tota una exhibició de bon joc en el primer quart a l'aconseguir un parcial de 25-40, la millor anotació des de començament de temporada, però van perdre la concentració defensiva en el segon i van permetre als Rockets ficar-se en el partit al anar-se'n al descans cinc punts a sota (51-56).

L'equip angelí tampoc va respondre a la recta final del partit en fallar cinc tirs a cistella consecutius i al costat de la inspiració de Dragic els van passar la factura d'una nova derrota.

stats