Barça
Esports 30/12/2010

El Barça ha tornat a la feina amb Afellay, però sense saber quan jugarà contra el Llevant

El Barça ha tornat aquesta tarda a la feina després de les vacances nadalenques sense saber quan jugarà contra el Llevant a la Lliga

Redacció
2 min
Guardiola saluda Afellay.

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)La presència de la nova adquisició del FC Barcelona, el davanter holandès Ibrahim Afellay, ha estat la gran novetat aquesta tarda del primer entrenament del conjunt blaugrana després de les vacances nadalenques, al qual només ha faltat Lionel Messi que té permís del club per tornar el 2 de gener.

El migcampista holandès, únic fitxatge blaugrana al mercat d'hivern, ha conegut els seus nous companys i ja al camp ha rebut un afectuós gest per part de Pep Guardiola quan el tècnic ha anat saludant un per un tots els seus jugadors.

El capità, Carles Puyol, ha estat l'únic dels convocats que no ha saltat a la gespa i s'ha quedat fent recuperació al gimnàs a causa d'unes molèsties en un adductor.

L'argentí Gaby Milito ha tornat a entrenar-se per primera vegada amb normalitat, una vegada superat el trencament del bíceps femoral de la cama dreta que es va produir el 10 de novembre passat en el partit de Copa del Rei contra el Ceuta.

També s'han entrenat Xavi Hernández i Gerard Piqué que ahir no van jugar amb Catalunya l'amistós contra Hondures. Guardiola ha tingut unes paraules a part amb l'heroi del partit, Bojan Krkic, autor de dos dels quatre gols de Catalunya (4-0), quan el grup es dirigia a fer exercicis físics.

Els jugadors i tècnics han saltat al camp d'entrenament sense saber encara quan jugaran el pròxim partit de Lliga contra el Llevant, programat per diumenge al Camp Nou.

El davanter blaugrana Bojan Krkic ha mostrat en sala de premsa el seu suport a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i ha manifestat que el vestidor blaugrana prefereix que el partit sigui dilluns dia 3.

El Barcelona començarà l'any amb dos partits en quatre o tres dies, segons el que dictamini demà l'Audiència Nacional respecte a quan es jugarà la pròxima jornada de Lliga.

El primer serà contra el Llevant a la Lliga diumenge o dilluns al Camp Nou, mentre que dimecres ho farà contra l'Athletic de Bilbao a San Mamés en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei amb un 0-0 del partit d'anada.

stats