FUTBOL
Esports 12/09/2011

Casillas: "Mourinho ens fa tenir més caràcter i ser més ambiciosos"

En una entrevista a la web del Reial Madrid, l porter del blancs creu que si el seu equip vol guanyar títols, ha de jugar cada partit "com si fos una final"

Redacció
1 min
Iker Casillas, abans d'enfrontar-se al Getafe.

BarcelonaIker Casillas, porter del Reial Madrid, ha afirmat que el seu entrenador, el portuguès José Mourinho, ha aconseguit que els futbolistes blancs tinguin més "caràcter i siguin més ambiciosos" ja que, amb les seves "ganes de treballar", s'ha impregnat el vestuari de la "fam "que té el lusità.

En una entrevista a la pàgina web del Reial Madrid, el capità dels blancs, que aquest dilluns compleix 12 anys des del seu debut a Primera Divisió, ha repassat l'actualitat de l'entitat madrilenya. "Mourinho és un guanyador i ho ha demostrat també en els seus anteriors equips. Ell, com tots nosaltres, vol més aquesta temporada, volem pujar el nivell. Ens fa tenir més caràcter i ser més ambiciosos. És molt bo tenir un tècnic amb caràcter i amb aquestes ganes de treballar perquè també s'ha d'impregnar el vestidor d'aquesta fam", ha comentat.

Per a Casillas, si el Reial Madrid vol guanyar títols, ha de jugar cada partit "com si fos una final", i ha parlat de la suposada bipolaritat que hi ha a la Lliga amb dos equips dominant. "Crec que els equips tenen grans jugadors i tots volen donar la seva millor versió contra el Reial Madrid", ha apuntat.

stats