PRIMERA DIVISIÓ
Esports 23/01/2012

Iniesta sorteja unes botes amb les quals va derrotar el Madrid amb fins benèfics

El jugador ha donat a l'Associació Sanfilippo Barcelona les botes amb les que va disputar el clàssic contra el Real Madrid de la temporada 2009-2010 al Camp Nou

Ara
1 min
Iniesta sorteja les botes d'un clàssic amb fins benèfics

BarcelonaAquell va ser el clàssic que va guanyar el Barça 1-0 i en el jugador va ser protagonista d'una acció molt comentada amb Cristiano Ronaldo, quan el va fer callar enmig del partit. L'objectiu és recaptar fons que seran destinats a la investigació científica d'aquesta síndrome infantil. Les botes, signades pel propi jugador, seran entregades personalment pel propi Iniesta al guanyador del sorteig. Ell mateix ho ha penjat al seu Facebook per ajudar.

Per a participar-hi s'ha d'enviar un SMS amb la paraula "BOTAS" o també "BOTES" al número 27442, i cada participant pot enviar tants SMS com ho desitgi, tenint així més opcions de guanyar. Per a més informació es pot consultar la pàgina de facebook del sorteig.

Andrés Iniesta col·labora activament amb aquesta Associació com a padrí del VII Llibre Solidari de l'Esport escrit per 40 periodistes esportius, la recaptació del qual anirà de manera integra a l'Associació Sanfilippo Barcelona.

L'Associació Sanfilippo Barcelona és una entitat sense ànim lucratiu que té com a objectiu principal generar recursos per finançar la investigació i poder trobar una cura per la Síndrome de Sanfilippo, una malaltia degenerativa infantil, molt dura pels nens que la pateixen i pel seu entorn familiar i que, malauradament, a dia d'avui no té cura, ni tants sols un tractament pal·liatiu que augmenti la qualitat de vida d'aquests nens. A més, al ser una malaltia de les denominades rares, no s'investiga ni es dediquen recursos públics per a trobar solucions i per tant tot queda en mans d'associacions formades per pares de nens malalts.

stats