Esports
Esports 12/04/2012

Interior atribueix a un error el cobrament de serveis dels Mossos a federacions esportives

Un error en modificar una altra taxa, que ningú va veure a l'hora de repassar la llei d'acompanyament dels pressupostos, ha provocat que s'engegui el procés administratiu

L.d.r. / à. G.
1 min

BarcelonaFonts del departament d'Interior han explicat aquest dijous a l'ARA que el cobrament a les federacions esportives pels serveis dels Mossos d'Esquadra en proves de carreteres obertes al trànsit ha sigut fruit d'un error a la llei d'acompanyament dels pressupostos i que s'està buscant la manera de reparar-lo.

"No hi ha voluntat política de fer aquest cobrament", diuen des d'Interior, on expliquen que aquesta taxa està inclosa des de fa molts anys a la llei d'acompanyament, amb l'excepcionalitat de les entitats sense ànim de lucre. Un error en modificar una altra taxa, que ningú va veure a l'hora de repassar la llei, ha provocat que s'engegui el procés administratiu. Ara, doncs, es busquen les possibles solucions per reparar l'error.

David Moner, president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), s'ha mostrat sorprès per aquesta explicació, que a ells ningú els ha fet arribar. "El primer que han de fer si això és així és deixar de cobrar a les federacions esportives que estan demanant aquests serveis", ha dit.

stats