PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/01/2012

Guardiola convoca Sergi Roberto, Tello i Jonathan dos Santos

Les baixes del primer equip obren les portes als jugadors del filial, com Tello o Sergi Roberto, que viatjaran a Vila-real

Ara
1 min
Tello i Cuenca, bigolejadors.

BarcelonaEl Barça ha fet aquest divendres a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la darrera sessió abans del partit de dissabte a El Madrigal. Un cop finalitzat l'entrenament, Guardiola ha facilitat una llista de convocats formada pels 14 jugadors disponibles del primer equip i també per Isaac Cuenca, Dos Santos, Sergi Roberto i Tello. Cuenca, però, serà oficialment jugador del primer equip aquest proper dilluns, quan renovarà.

No ha saltat al camp d'entrenament el porter José Manuel Pinto, que tenia permís del Club per poder atendre un assumpte personal.

Pla de viatge

La plantilla emprendrà el viatge cap a Castelló aquest dissabte al matí. Està previst que el grup surti del Camp Nou cap a l'Estació de Sants a les 10 hores, des d'on sortirà el tren que traslladarà l'expedició barcelonista fins a la seva destinació a les 10.30 hores. A les 12.55 hores tindrà lloc l'arribada del conjunt dirigit per Josep Guardiola i, posteriorment, es traslladaran a l'hotel de concentració.

La llista de convocats és la formada per Valdés, Pinto, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Messi, Thiago, Mascherano, Sergio Busquets, Adriano, Abidal, Dani Alves, Pedro, Jonathan dos Santos, Sergi Roberto, I. Cuenca i Cristian Tello.

stats