Esports 22/01/2012

Jarque ja té una escultura a la porta 21 i donarà nom a la Ciutat Esportiva

N.a.
1 min
Escultura de bronze per recordar Dani Jarque.

CORNELLÀ DE LLOBREGATAhir al matí l'estadi de Cornellà-El Prat es va vestir d'emoció per recordar la figura del desaparegut capità de l'Espanyol Dani Jarque, en la inauguració d'una escultura en bronze, a mida natural, que, a partir d'ara, presidirà l'interior de la porta 21.

L'acte va tenir una primera part privada amb la família del jugador, acompanyada per una àmplia representació de l'Espanyol -que encapçalava el president, Ramon Condal- i diverses personalitats del món del futbol, de l'esport i de la política, com ara el màxim mandatari de la FCF, Andreu Subies, i Albert Marco, director del Consell Català de l'Esport. Posteriorment, les portes es van obrir al centenar d'aficionats que també van voler homenatjar el seu excapità.

L'acte va servir -a més de per tornar a elogiar els valors i l'esperit de Dani Jarque i deixar clar que "per moltes temporades que passin, estarà sempre en la memòria de tots els pericos", com va dir Condal- per anunciar que la Ciutat Esportiva de Sant Adrià durà el seu nom. "És un dia de record, de reconeixement i d'emoció per tot el que sentim en recordar una persona que ens va arribar al cor -afirmava el president-. D'aquí unes setmanes farem un altre acte a Sant Adrià".

stats