PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/03/2012

Pochettino: "Javi Márquez és un jugador especial, li tinc moltíssim afecte"

Mauricio Pochettino ha parlat sobre la situació del jugador blanc-i-blau, que no juga malgrat estar recuperat des de fa tres setmanes

Efe
1 min

BarcelonaEl propi Márquez va explicar ahir que no creia que les dificultats en la renovació del seu contracte amb l'entitat catalana tinguin a veure amb la decisió de Pochettino. "Va ser un dels primers jugadors que vaig pujar al primer equip, però hi ha un grup que està per davant i mereix tot el nostre respecte, encara que segur que ell tindrà la seva oportunitat", ha apuntat l'entrenador.

El tècnic ha apuntat que mai dóna explicacions sobre les alineacions. "El col·lectiu està sempre per damunt de les individualitats, hi ha unes normes de convivència i de gestió", ha recordat sobre les renovacions de la plantilla. Pochettino ha lamentat la situació, segons que ha explicat, de falta d'estabilitat a l'entitat en referència a les informacions sobre el futur dels jugadors: "En general la pau no apareix mai i des de la meva parcel·la lluitaré per canviar-ho".

D'una altra banda, preguntat pel futur del porter hispanoargentí Cristian Álvarez, l'entrenador blanc-i-blau s'ha referit als objectius col·lectius. "Parlar de noms propis em sembla una falta de respecte pel club. Estem en una lluita important en la Lliga i que ens il·lusiona a tots", ha dit.

stats