MERCAT
Esports 03/06/2012

El fitxatge de Jordi Alba s'acosta i Thiago Silva s'allunya

La setmana que ve pot ser clau per saber qui és el primer fitxatge del Barça de Vilanova. El català Jordi Alba sembla tenir tot els números, ja que la negociació amb el València va pel bon camí.

T.p. / N.a.
2 min
El fitxatge de Jordi Alba s'acosta i Thiago Silva s'allunya

BARCELONATito Vilanova va mantenir abans-d'ahir la segona reunió amb Andoni Zubizarreta i membres de la directiva per anar planificant la temporada vinent. Un dels noms que el tècnic blaugrana té marcats en la seva agenda és el del lateral Jordi Alba, que sembla ben a prop de tornar al club on es va formar.

Manuel Llorente, president del València, va tornar ahir a casa després de la gira pels Estats Units de l'equip valencianista i sap que un dels afers que l'espera és l'oferta blaugrana. Durant els pròxims dies el vicepresident econòmic del Barça, Josep Maria Bartomeu, presentarà l'oferta per aconseguir els serveis de l'internacional, que sempre ha somiat a jugar al Camp Nou de blaugrana. El València s'ha acostumat els últims anys a vendre els seus millors jugadors, ja que la seva situació econòmica no és gaire bona, i ara demana 15 milions per Jordi Alba. El Barça està disposat a acostar-se a la xifra amb variables, ja que el punt de partida del club català són 12 milions d'euros. Alba, però, serà gairebé segur el primer fitxatge del Barça de Vilanova, ja que la secretaria tècnica blaugrana va descartar fa temps intentar fitxar un jugador més mediàtic i tan car com Gareth Bale per reforçar la banda.

Thiago Silva, complicat

L'altre nom de l'agenda és el del central brasiler Thiago Silva. El Milan no té cap mena d'intenció de vendre el seu defensa. Ahir, membres destacats del club llombard van iniciar un creuer patrocinat pel club que farà escala a Barcelona, fet que va generar informacions sobre una possible reunió amb Adriano Galliani per parlar d'aquesta operació. Galliani, però, va insistir ahir abans d'iniciar aquest creuer rossonero que va sortir del port de Gènova que "Thiago Silva no té preu perquè no el volem vendre; el PSG ha preguntat i ja li hem dit que no està en venda". El Barça també ho sap. Thiago Silva s'allunya.

stats