Esports 11/01/2011

Jordi Marcos: "Osvaldo té dret a demanar totes les opinions possibles"

El metge de l'Espanyol accepta que el davanter vulgui confirmar amb altres metges si la millor opció per tractar la seva lesió és passar per quiròfan

Redacció
1 min
El metge de l'Espanyol, Jordi Marcos.

BarcelonaJordi Marcos, metge de l'Espanyol, ha aconsellat al davanter Daniel Osvaldo que passi pel quiròfan per tractar el seu trencament gairebé complet de l'adductor llarg esquerre, però el futbolista vol demanar més opinions a altres professionals abans de donar el pas, cosa que des del club accepten. "El jugador és un pacient i té tot el dret a tenir totes les opinions possibles per a la seva pròpia tranquil·litat. Nosaltres ho acceptarem com hem fet altres vegades", ha assegurat Jordi Marcos aquest matí.

La decisió definitiva, amb tot, es prendrà aquesta setmana com a molt tard. "Osvaldo deu tenir algun metge de confiança i vol demanar-li la seva opinió i prendrà la decisió més calmat. Ha estat tot de cop, en 24 hores ha succeït tot", ha apuntat el metge. El futbolista, que s'enfronta a més de dos mesos de baixa, mai no ha tingut lesions importants i mai abans ha passat pel quiròfan.

Jordi Marcos ha insistit en els beneficis de l'operació davant del tractament conservador: "Sense quiròfan els casos tendeixen a allargar-se més, això ens diu l'experiència. Tenen menys problemes i garanteixen una recuperació més segura. El jugador a poc a poc es va convencent que l'operació és el més recomanable".

D'altra banda, el metge ha explicat la situació de la resta de lesionats: "Amb De la Peña cal ser encara molt prudent, però ha incrementat les càrregues de treball i el canvi és positiu. A David García se li ha realitzat una prova de control i Javi López tenia una sobrecàrrega".

stats