Esports 23/01/2012

José Mourinho es fa el màrtir: "Qui sóc jo perquè no em xiulin?"

José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, considera normals els xiulets del Santiago Bernabéu i assegura que per a ell no són un problema. El tècnic es nega a donar explicacions.

àlex Gozalbo
1 min
José Mourinho es fa el màrtir: "Qui sóc jo perquè no em xiulin?"

BARCELONAJosé Mourinho és dels entrenadors que es creixen en els ambients enrarits, però el d'ahir no va ser un partit senzill per a l'entrenador del Reial Madrid, que va haver de compartir hotel, vestidor i terreny de joc amb un equip farcit de jugadors que han deixat de creure en ell.

La victòria va encoratjar el tècnic portuguès, que va entrar desafiant a la roda de premsa posterior al partit contra l'Athletic Club, on va ser preguntat pels xiulets del Santiago Bernabéu: "Per a mi no és un problema. És la primera vegada que em passa i existeix una primera vegada per a tot. Zidane, Ronaldo i Cristiano Ronaldo també han estat xiulats aquí. Qui sóc jo perquè no em xiulin a mi?"

"No he de justificar les coses i menys a la premsa", va dir José Mourinho, que va assegurar que no llegeix el Marca . El portuguès va afirmar: "Jo no vaig demanar entrenar el Reial Madrid. Va ser el club el que em va venir a buscar a mi".

Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid, va secundar José Mourinho: "És impossible guanyar tants partits si l'equip no està unit. Jo he estat a un vestidor. Sense unitat, no tindríem aquests resultats. Estem convençuts que no hi ha fractura".

Butragueño també va parlar de Pepe: "El règim intern és intern i ha de quedar entre nosaltres. No participarem de l'opinió pública. Pepe és un bon noi, però el seu apassionament el porta a aquestes situacions. Ha patit. És un bon esportista".

stats