PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/02/2012

Segons l'As, Mourinho no vol marxar i ja planifica la propera temporada del Madrid

Dins el Reial Madrid tothom dóna per fet que Mourinho no marxarà. El tècnic portuguès ja ha donat indicacions sobre com vol planificar aquest proper estiu

Ara
1 min
José Mourinho, a Getafe.

MadridMalgrat que en les últimes setmanes s'han disparat els rumors sobre que el portuguès ja havia decidit abandonar el Madrid el proper mes de juny, els jugadors estan convençuts que Mourinho seguirà. Així, el tècnic ja ha començat a preparar la propera temporada. De fet, ha donat als jugadors la planificació per a la pretemporada que ve.

Segons la informació del periodista Javier Matallanas al diari 'As', l'equip tornarà a la feina el dilluns 16 de juliol. Aquest dia tornaran tots els jugadors que no hagin participat en l'Eurocopa. I els que disputen el Campionat d'Europa de seleccions tornaran esglaonadament en funció de la seva eliminació. Així, els que caiguin en la primera ronda retornaran el 23 de juliol; els que es quedin fora a quarts de final, el 26; els que no passin de semifinals tornaran el 28, i els que aconsegueixin arribar a la final es reincorporaran a la feina el 30 de juliol.

Xiulets contra Mourinho

Mourinho va facilitar aquesta informació a la plantilla a finals de desembre. Després de donar-los el programa es van produir els xiulets de protesta del Bernabéu contra el portuguès. Aquella xiulada va provocar que l'entorn de Mourinho filtrés la seva intenció de deixar el club a final de temporada, sense complir el seu contracte, que expira el 30 de juny del 2014. Els jugadors, però, estan convençuts que Mou no se n'anirà i que manté els plans, previstos amb sis mesos d'antelació, per a la temporada.

La planificació de la pretemporada 2012-13 repeteix l'element central dels dos últims anys: l''stage' de preparació tornarà a ser a Los Angeles. El club blanc ha rebutjat, fins i tot, una proposta de l'Ajuntament de Recife (Brasil) per fer-hi la pretemporada.

stats