Esports 01/10/2011

Mourinho: "Florentino és el millor president que pot tenir el Reial Madrid"

El tècnic blanc elogia el seu president i també les velles glòries del Madrid, a les que agraeix les paraules que van tenir cap a ell

Efe
1 min

BarcelonaJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha tornat els elogis que li va dedicar el seu president, Florentino Pérez, a l'assemblea, assegurant avui, a Madrid, que el club pot aconseguir un tècnic millor i també jugadors, però "no pot tenir un president millor".

"El que més m'ha alegrat de l'assembla ha estat llegir paraules dels veterans del club, que són els que fan la història del Reial Madrid, dient que el señorío sempre ha estat lluitar fins al final, suant la samarreta, per la glòria del Reial Madrid, a més de lluitar contra les injustícies. Aquesta ha estat la meva gran alegria", ha dit.

"Al final no estic tan lluny. Sí que ho estic d'ells perquè encara no he fet res important al Reial Madrid, però al mateix temps estic a prop en la manera de pensar d'aquestes figures que són la història del club", ha afegit.

Sobre la defensa a ultrança que va fer Florentino Pérez de la seva figura, Mourinho ha reconegut que no li va causar sorpresa, ja que coneix de primera mà aquests sentiments del màxim mandatari del club.

"No em sorprenen les paraules del president. Parlem sovint, sé perfectament com pensa i el que vol. El que penso és que algunes veus una mica crítiques poden dir que el Reial Madrid pot tenir un entrenador millor que Mourinho, jugadors millors dels que té, que ja són molt bons, però no pot tenir un president millor que Florentino", ha sentenciat.

stats