Esports 23/01/2012

El Madrid, "a prop d'un atac de nervis", segons 'L'Équipe'

El diari esportiu francès obre en portada amb aquest titular, sobre la tensió que hi hauria al vestidor blanc. "Temps durs per a Mourinho", afegeix a les pàgines interiors

Efe
1 min

ParísEl diari esportiu francès L'Équipe obre la portada d'aquest dilluns amb el titular: "El Reial [Madrid], a prop d'un atac de nervis", amb una imatge de Mourinho durant el partit d'aquest diumenge contra l'Athletic.

Després que aquest cap de setmana la premsa esportiva s'hagi fet ressò de la possible tensió que hi ha al vestidor blanc, el rotatiu francès augura "temps durs per a Mourinho". De Sergio Ramos i Iker Casillas, els jugadors que haurien discutit amb el tècnic portuguès, L'Équipe diu que són "líders històrics" del club.

El diari assegura que, tot i la victòria de l'equip blanc per 4-1 davant el conjunt bilbaí, "el Madrid està debilitat".

Als interiors, L'Équipe apunta que la discussió del tècnic amb Ramos i Casillas se suma a altres discrepàncies i polèmiques, com la trepitjada de Pepe a Leo Messi en l'últim clàssic, en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei, al Bernabéu, o "l'esquema ultradefensiu decretat per Mourinho", en aquest mateix partit. El diari assegura que alguns jugadors "no accepten" aquesta tàctica.

Finalment, el diari també assenyala que el partit de la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, que es disputa aquest dimecres al Camp Nou (1-2 a l'anada), serà "decisiu per a l'entrenador portuguès, cada cop més criticat".

stats