BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 26/06/2012

Josep Franch, entre els candidats al 'draft' de la NBA

àlex Gozalbo
1 min

BARCELONA.Josep Franch, base català de l'UCAM Múrcia, manté el seu nom entre els de la llista de jugadors internacionals que aquest dijous opten a ser escollits per al draft de la NBA, el procés a través del qual les franquícies es reforcen amb jugadors joves, generalment formats a les universitats nord-americanes.

Després de jugar tres partits a l'Adidas Eurocamp amb una mitjana de 6 punts, 3 rebots i 0,6 assistències en 25,3 minuts de joc, Franch té opcions de ser escollit a la segona ronda d'aquest procés de selecció.

"Veurem què passa", diu l'ex de la Penya, que no acaba de tenir clar si li convé ser dels escollits, ja que, si cap equip aconsegueix els seus drets, el base tindrà llibertat per negociar amb qualsevol franquícia en el futur.

Josep Franch, que aquest dijous s'ha d'incorporar amb la selecció espanyola B, no és l'únic jugador internacional que opta a ser escollit al draft de la NBA, ja que a la llista també hi ha joves promeses com Furkan Aldemir (Galatasaray), Evan Fournier (Poitiers), Alen Omic (Zlatorog), Tomas Satoransky (Banca Cívica), Tornike Shengelia (Spirou) i Mathieu Wojciechowski (Gravelines).

stats