FUTBOL SALA
Esports 18/04/2015

El Barça derrota el Jumilla (5-7) i confirma la segona posició de la fase regular

L'equip local ha plantat cara i el duel no s'ha decidit fins els darrers minuts

Wilde, durant el partit de la setmana passada / LNFS

BarcelonaEl Barça ha derrotat el Jumilla per 5-7 i s'ha fet amb la segona posició de la LNFS. Quan queda una jornada de la fase regular, els homes de Marc Carmona han aconseguit recuperar-se després de dues derrotes al Palau.

Després d'uns primers minuts de tempteig, el Barça avisava amb una rematada de cap que Ferrao al travesser i ja en el minut set, Wilde inaugurava el marcador, marcant poc després el 0-2. Sobrepassat l'equador de la primera meitat, Josiko ha retallar distàncies (1-2). Gabriel ha fet però, el tercer gol català.

A la segona meitat, Corvo ha aconseguit el 2-3 en una bona jugada individual. I Vaporaki ha fet el 3-3, provocant la eufòria. Pichi a més, ha fet el 4-3 poc després. La reacció blaugrana ha estat contundnt, amb gols de Lin i Rafa Usín (4-5). El duel, trencat, ha vist un nou empat, gràcies a Rober (5-5), però el Barça no ha fallat amb els gols de Rafa Usín i Gabriel en el darrer minut (5-7).