En breu
Esports 17/09/2012

Juve, Nàpols i Lazio no fallen i segueixen liderant la Serie A

BARCELONAVucinic lidera la remuntada

El Juventus es va desfer del Gènova a domicili (1-3), per seguir ocupant la primera posició a la classificació. La Vecchia Signora va remuntar el gol inicial d'Immobile amb una gran segona meitat liderada per Mirko Vucinic. El montenegrí va assistir Giaccherini per fer l'1-1 al minut 61, va transformar un penal al minut 78 i va tornar a fer una passada de gol en l'1-3 d'Asamoah a sis minuts del final.

El Nàpols ho fa fàcil a casa

Un gol de penal de Cavani, després que el porter Mirante fes caure Pandev, va avançar el Nàpols de seguida en el seu duel a casa contra el Parma (3-1). El mateix Pandev, a sis minuts del descans, va ampliar l'avantatge per als locals, que van veure com Parolo, de cap, retallava diferències abans del pas per vestidors. Al minut 77, Insigne, a passada de Pandev, va arrodonir el triomf amb el 3-1 final.

Estel·lar Hernanes al Chievo-Lazio

També va començar fort el Lazio per endur-se el triomf al camp del Chievo (1-3). Hernanes va encarrilar el triomf amb un gol matiner al minut 5 de partit i va assistir a Klose en l'acció del 2-0 al tram final del primer temps. El brasiler, gran protagonista del xoc, va deixar el partit vist per a sentència amb el 3-0 al minut 74. El Chievo va maquillar el marcador, amb un gol de Pellisser, de penal comès per Klose.

El Roma es deixa aixecar un 2-0

Un gol de Gilardino en el temps afegit va donar el triomf al Bolonya en el seu enfrontament contra el Roma (2-3), després d'una remuntada espectacular en vint minuts. Els romans dominaven 2-0, gràcies als gols de Florenzi i Lamela, fins que de manera consecutiva, al minut 72 i 73, Gilardino i Diamanti van empatar. Una errada defensiva al minut 91 va acabar de consumar la desfeta de l'equip de Zeman.

El Lió continua líder a França

A La Ligue 1 francesa, l'Olympique de Lió va resoldre amb facilitat el seu partit contra el dèbil Ajaccio a Gerland (2-0), amb gols de Lovren i López, per seguir liderant la classificació amb 13 punts després de cinc jornades, al davant del Marsella i el Lorient.