PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/12/2011

Aitor Karanka parla en lloc de Mourinho i afirma que "no signem un empat, sempre volem guanyar"

Aitor Karanka ha fet la roda de premsa prèvia al clàssic i en ser preguntat sobre els motius de l'absència de Mourinho ha afirmat que "porto ja més de 30 rodes de premsa aquí".

Ara
1 min

BarcelonaL'ajudant de Mourinho, qui ja porta més de 30 rodes de premsa per decisió de Mourinho, ha deixat clar un i altre cop que no deixen de ser tres punts, però ha admès que "queda clar que es un partit diferent, és un clàssic, però això no canviarà la nostra forma de treballar. Només son tres punts. Mantenim una bona línia i no la canviarem. El més important és mantenir el mateix equilibri després del partit"

El basc ha reconegut que els blancs han treballat estudiant els diferents sistemes tàctics del Barça, però que "allò que ens preocupa és el nostre sistema, sabem que ells tenen diferents sistemes i s'ha treballat amb això". Sobre si hi ha un pla per aturar a Messi, ha comentat que "tenim diferents variants tàctiques, i això forma part d'aquesta idea". L'ajudant de Mou però, si ha reconegut que jugaran amb un 4-3-3.

Karanka afirma que tots els partits de lliga són iguals d'importants i que "no ha canviat res en les darreres temporades perquè ara estiguem millor. Només que portem més temps treballant plegats, i ara els resultats arriben".

stats