PRIMERA DIVISIÓ
Esports 10/04/2012

Karanka: "Amb aquests jugadors no hi ha cap mena d'intranquil·litat o ansietat"

L'ajudant de Mourinho ha ofert la roda de premsa prèvia al partit de demà entre el Madrid i l'Atlètic de Madrid

Ara
1 min
Aitor Karanka durant la roda de premsa.

BarcelonaKaranka ha ofert la seva roda de premsa número 43 des de l'arribada de Mourinho al Madrid. El basc ha parlat durant poc més de 15 minuts i no ha volgut respondre les preguntes sobre la roda de premsa de Guardiola d'ahir.

L'ajudant de Mourinho ha deixat clar que "amb aquests jugadors no hi ha cap mena d'intranquil·litat o ansietat". Segons Karanka, preguntat per l'estil de joc i la relació amb l'entorn madridista, "juguem perquè és per al que ens paguen. Ningú no dubta de Mourinho i dels seus jugadors. Tractem de guanyar com a gran equip que és el Reial Madrid". De fet, Karanka ha insistit en que "els jugadors han de fer el que estan fent. Confiem en el seu treball, els números hi són".

Sobre l'Atlètic de Madrid, Karanka ha afirmat que "Simeone està transmetent als seus jugadors els seus valors com a jugador, està aconseguint bons resultats".

Preguntat sobre la forma de treballar del Madrid, Karanka ha deixat clar que "ni jo ni els que estem dins anem a canviar la manera de pensar. Veiem les ganes que tenen els jugadors de treballar, de guanyar i de seguir endavant". L'ajudant també ha recordat com "això és futbol. Els tres partits que s'han empatat darrerament es van jugar per intentar guanyar".

stats