MERCAT DE FITXATGES
Esports 13/06/2011

Kiko Femenía, pendent de la trucada blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Kiko Femenía, durant un partit de l'Hèrcules CF.

Barcelona.Dani Alves és un futbolista imprevisible, virtut que li serveix per incorporar-se a l'atac quan el rival menys s'ho espera. Per complementar el seu joc, Pep Guardiola pensa en un lateral amb un gust similar per l'atac, però més disciplinat, de l'estil de Kiko Femenía. El futbolista va rebre ahir un premi al jugador més regular de l'Hèrcules CF.

Kiko assegura que porta amb serenor les negociacions per fitxar pel Barça, tot i que passen els dies i no té notícies concretes sobre la situació de les converses. "Ho porto amb molta tranquil·litat. Fa temps que no tinc novetats dels meus representants, però crec que tot s'arreglarà aviat", diu.

El futbolista de l'Hèrcules té una clàusula de rescissió de deu milions d'euros, però el Barça en cap cas en vol pagar més de quatre. El club blaugrana, que estudiaria si fer-li fitxa del filial o del primer equip, també s'ha interessat per la situació de laterals com José Enrique (Newcastle) i José Ángel (Sporting), aquests dos, més acostumats a jugar a la banda esquerra.

Kiko Femenía, en qualsevol cas, no vol parlar de quan creu que es pot tancar l'operació: "No en tinc ni idea, però com més aviat millor".

Natural d'un petit poble de la Marina Alta, Sanet i els Negrals, el jugador de 20 anys pretès pel Barça té talent i velocitat, ja que en les categories inferiors es va formar com a interior, i és disciplinat.

stats