Porté-Puymorens
Esports 23/12/2011

Kilian Jornet filma un documental sobre la seva carrera, vida i feina diària

L'esportista, esquiador i corredor de muntanya Kilian Jornet ha estat a l'estació d'esquí de Porté-Puymorens amb l'equip de rodatge de la pel·lícula "El comptador de llacs", que tractarà sobre la seva carrera

Ara
1 min
Kilian Jornet, durant el rodatge de la pel·lícula "El comptador de llacs"

BarcelonaJornet ha rodat avui diferents escenes d'aquest documental que està previst que s'estreni en el tercer trimestre de l'any 2012. Jornet, acompanyat del seu pare, l'Eduard, i la seva germana, la Naila, han protagonitzat aquest fragment del llargmetratge que pretén recollir la vida i la quotidianitat del dia a dia de l'atleta català.

"El comptador de llacs" és una producció conjunta de TV3, France 3, i les productores Main Verte i Doble Banda. La directora del documental, Verònica Font, ha explicat aquest matí que la voluntat de la pel·lícula és "mostrar la qualitat humana d'una persona que ho ha guanyat tot i que, malgrat tot, manté l'humilitat i la senzillesa". Font diu que "estem parlant d'un esportista únic que té una gran amor per la natura. Volem recollir el Jornet en estat pur". El film s'està enregistrant aquestes dies, i durant els mesos de desembre, gener i febrer, a diferents indrets de Catalunya i França.

stats