Esports 01/08/2011

De Kobe Bryant a Shakira per seguir amb la gira del Barça a Miami

Natalia Arroyo
1 min
De Kobe Bryant a Shakira per seguir amb la gira del Barça a Miami

Barcelona.Ahir el Barça s'aco miadava de Washington, primera aturada de la gira, amb un partit solidari que va fer jugar junts Pep Guardiola i Kobe Bryant i que organitzava l'ambaixadora del club als Estats Units, Mia Hamm.

Després de perdre contra el United, els titulars blaugranes van fer una suau sessió de recuperació al gimnàs de l'hotel, mentre que els jugadors que no van participar en el matx -o van disputar pocs minuts- van exercitar-se a la gespa de l'Estadi RFK. En total, onze futbolistes van fer un entrenament més intens: set joves del filial i Piqué, Xavi, Pinto i Jeffren com a membres del primer equip.

Amb la fundació Pies Descalzos

El Barça es despertarà avui a Miami, on continuarà la gira i on dijous disputarà el segon partit en terres americanes contra el Chivas de Guadalajara. L'expedició blaugrana seguirà promocionant la marca Barça i a les cinc de la tarda dos jugadors visitaran la botiga de Nike de la ciutat. Després, a partir d'un quart de nou Guardiola parlarà davant dels mitjans. A la nit tindrà lloc la presentació de l'aliança amb la fundació Pies Descalzos, que permetrà construir escenaris esportius i recreatius a Miami i Cartagena. A l'acte hi assistirà Shakira i diversos membres de la plantilla blaugrana.

stats